Jeroen Sweers
official website

Pianoles

Jeroen Sweers heeft lichte muziek gestudeerd en dat is in combinatie met zijn brede interesse in muziek een inspiratiebron tijdens zijn pianolessen. Lichte muziek is breed en houdt eigenlijk alles in, behalve de traditionele klassieke muziek. Daardoor kan Jeroen de pianolessen vaak aanpassen op de muzikale interesses van zijn leerlingen. Of deze nu jazz, blues, pop, boogie-woogie, latin, gospel, soul of licht klassiek wil leren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor beginners wordt zorgvuldig een leermethode uitgekozen die bij hem of haar past, zodat alle muzikale bouwstenen meegegeven worden. Zodra het niveau van de leerling het toelaat, wordt gelijk begonnen met het combineren van het noodzakelijke met het echt leuke. Bijvoorbeeld dat ene liedje van Coldplay of van de Beatles. Die ene beroemde jazzstandard van Frank Sinatra of die filmmuziek van Yann Tiersen of Ludovico Einaudi. Het allerbelangrijkste van Jeroens pianolessen is en blijft het plezier in het maken van muziek. En.....’fouten maken mag, graag zelfs, anders heb ik niets te doen’, zegt Jeroen.

Voor Boogie-woogieliefhebbers geeft Jeroen lessen die toegespitst zijn op deze specifieke pianostijl. Ook voor specifieke jazzpianolessen kun je bij Jeroen prima terecht.

Inschrijven of meer informatie nodig? Ga naar contact.